ÄLYKÄS KOTI

KOTIAUTOMAATIOJÄRJESTELMÄT

ABB free@home on kodinohjausjärjestelmä, jonka avulla talosi muuttuu älykkääksi kodiksi. Kotiautomaatiojärjestelmän avulla kodin ohjaus on yksinkertaista ja kodin asukkaiden mieltymysten mukaisesti muokattavissa. Hallussamme on koko ABB-free@home -järjestelmän toiminnot ja niiden asennus: valaistuksen ohjaus, lämmitys ja ilmastointi, verho-ohjaus, ovipuhelin sekä muut tilanneohjaukset ja älykkäät toiminnot kodin turvallisuuteen liittyen.

Järjestelmällä ohjaat helposti:

 • Valaistusta
 • Lämmitystä
 • Ilmanvaihtoa
 • Verhoja
 • Tilanneohjauksia
 • Ovipuhelinjärjestelmää

Kotiautomaatiojärjestelmää ja siihen liitettyjä toimintoja voidaan käyttää mieltymysten mukaisesti joko seinäpainikkeista, kosketusnäytöiltä, tietokoneella tai vaikkapa etänä mobiililaitteellasi. Älykkään kodin toiminnot voidaan myös määrittää toimimaan automaattisesti esimerkiksi kellonajan, kotiväen läsnäolon tai lämpötilan mukaan. Automaattisten ja manuaalisten toiminto-ohjausten yhdistely ja ohjausten muokkaaminen myös jatkossa on aina mahdollista – voit itse valita, miten haluat kotiautomaatiojärjestelmää ohjata.

ABB-free@home on teknologian edelläkävijä ABB:n kotiautomaatiojärjestelmä. Automaatiojärjestelmänä se on käyttäjän näkökulmasta hyvin monipuolinen ja luotettava.. Järjestelmä on mahdollista asentaa kahdella eri tavalla: keskitetysti, jolloin kaikki toimilaitteet sijaitsevat samassa keskuksessa, tai hajautetusti, jolloin toimilaitteet on integroitu painikkeisiin.

TUTUSTU TOTEUTTAMIIMME KOHTEISIIN

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää  Apeko Sähkö Oy

  Koivupurontie 9
  40320 Jyväskylä
  puh. 020 7705 340
  Y-tunnus (sähkö) 3346665-9
  info(at)apeko.fi

  Apeko LVI Oy

  Koivupurontie 9
  40320 Jyväskylä
  puh. 040 6818 139
  Y-tunnus (LVI) 2411232-2
  jussi.rinneheimo(at)apeko.fi